Up tempo in seizoen 2 van Valeria

Dat is smullen… 8 nieuwe afleveringen van Valeria. Seizoen 2 is sinds augustus te zien op Netflix. In ons vorige blog over seizoen 1 schreven we al over de hoofdrolspeler en haar Madrileense vriendinnen Lola, Carmen en Nerea. Ze zijn inmiddels rond de 30 en proberen hun leven nog steeds op orde te krijgen. De dames delen lief en leed met elkaar. Hun levens, werk en relaties vormen de rode draad in de serie. En seks. Dat maakt dat er wel wat gelijkenissen zijn met Seks in the City, maar wij vinden Valeria veel leuker.

In seizoen 2 zien we hoe Valeria’s leven na haar scheiding verder gaat in Madrid. En wordt haar boek een succes? Komt er een vervolg? De kijkers worden meegezogen in haar zoektocht naar liefde, waarin de aantrekkelijke Victor (Maxi Iglesias) een bepalende rol speelt. Ook haar vriendinnen blijven worstelen op het liefdes- en relatievlak. De band tussen de 4 vriendinnen wordt hierdoor nóg sterker. En op werkgebied krijgen ze hun zaakjes beter op orde.

Wij vinden de features, special effects en het up tempo in deze serie enorm verfrissend. In seizoen 2 word je hierdoor nog meer verrast dan in seizoen 1. De serie Valeria is gewoon lekker hip, echt een feelgood serie van deze tijd én het is ontzettend goed voor het oefenen van je Spaans. Ons vocabulaire is dankzij Valeria weer flink uitgebreid.


Het boek Valeria
Valerie is gebaseerd op de boeken van Elisabet Benavent, dat nu is vertaald in het Nederlands: Valeria – seks & sangria

0 thoughts on “Up tempo in seizoen 2 van Valeria”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.