Samenwerken met Spanjeliefhebbers

Spanjeliefhebbers is een persoonlijk blogsite over Spanje, waarop 3x per week een nieuw verhaal verschijnt. Over Spaanse steden, cultuur, stranden, natuurgebieden, series/films en de mooiste routes. Met foto’s, filmpjes, originaliteit, puurheid, weetjes en praktische tips vanuit onze persoonlijke invalshoek of die van onze correspondenten.

Spanjeliefhebbers groeit als een tierelier. Dit hadden wij vooraf ook niet gedacht, omdat het ‘gewoon’ onze passie is en we er over een paar jaar willen gaan wonen. Onze unieke combinatie van schrijfcoach, blogger (Marije) en webdesigner + fotograaf (Ferry) zorgde ervoor dat we Spanjeliefhebbers.nl vlot hebben gebouwd in oktober 2018 en we reeds veel blogs en foto’s hadden verzameld (van al onze reizen naar en door Spanje).

Neem alvast een kijkje op onze social media kanalen:

We zijn iedere dag ontzettend zichtbaar op Facebook en Instagram waardoor onze groep volgers en fans met gemiddeld 200-300 per week groeit, dat zijn 1000 nieuwe volgers per maand. Met de lancering van ons eigen YouTubekanaal in de zomer van 2019 en onze live verslaglegging vanuit Spanje komende zomer, verwachten we een nog groter bereik.

Facebookstatistieken oktober 2019

Ons doel

Inspireren & verwonderen is ons doel, de authentieke verhalen delen, want we hebben geen commercieel oogmerk, zoals veel reisorganisaties of woningverhuurbedrijven. Dat weten, zien en voelen onze lezers en volgers, dus dat doen de geloofwaardigheid en het enthousiasme ten goede. We krijgen wekelijks mails en whatsappjes van onze volgers die dankzij onze blogs en tips genieten van hun vakantie in Spanje. Ook hebben we al heel veel vrienden, kennissen en klanten besmet met ons Spanje-enthousiasme. Waar ze voorheen altijd naar Frankrijk of Italië gingen, hebben ze nu het Spanje-virus te pakken. Daar worden we erg blij van!

Advertentiemogelijkheden

Wil jij meeliften op dit succes? En heb jij een bedrijf, product of dienst in Spanje dat je graag wilt promoten voor meer conversie? Adverteer dan op Spanjeliefhebbers.nl, uiteraard met een link in de banner naar jouw website. In 1 klik zitten duizenden Spanjeliefhebbers op jouw pagina. Dat is snel zakendoen.

Advertentiebanner op homepage Spanjeliefhebbers

3 maanden

€ 250,-

6 maanden

€ 450,-

Spanjeliefhebbers.nl

oktober 2019

0
weergaven

Een advertentiecontract start altijd op de eerste dag van de maand, door jou te bepalen welke maand.

Prijzen zijn exclusief 21% btw.

Correspondenten gezocht

Wij werken dolgraag samen met andere Spanjeliefhebbers, omdat een gedeelde passie zo veel energie geeft en we elkaar kunnen helpen. Diverse correspondenten bloggen en vloggen al voor ons, live vanuit hun woon- of vakantieadres in Spanje. Zo reizen we een stukje met ze mee en kunnen onze volgers zich ook in Spaanse sferen begeven als ze niet in Spanje zijn. En het belangrijkste: ze snuiven heel veel inspiratie op en nemen alle (lokale) tips tot zich, want ja, we gaan wel voor het échte Spanje.

Wij hechten wel veel waarde aan kwalitatief hoogwaardige content; inspirerende blogs en goede foto’s waar onze lezers echt iets aan hebben. Niet vreemd, want het is ons vak. Indien je correspondent wilt worden, willen we dus wel eerdere blogs van jou lezen en adviseren we je wellicht om een blogtraining bij ons te volgen. Ook de foto’s die je aanlevert dienen aan bepaalde voorwaarden te voldoen.

Lijkt het jou ook leuk om te bloggen (en/of te vloggen) vanuit Spanje? Om andere Spanjeliefhebbers te inspireren en blij te maken? Neem dan contact met ons op.

Samenwerken, liken en delen

Wij maken geen onderscheid in de verschillende communicatiekanalen. Daar bedoelen we mee dat we geloven in geïntegreerde communicatie; als jij met Spanjeliefhebbers samenwerkt, dan delen we dat op de website Spanjeliefhebbers.nl, op onze Facebookpagina, op Instagram en YouTube in geval van filmpjes. Hiermee heb je het grootste bereik. En natuurlijk komen we persoonlijk met je kennismaken als we in Spanje zijn. Onder het genot van een café con leche of een mojito.

¡Hola!

Wij zijn Marije & Ferry, echte Spanjeliefhebbers.

In 2015 besloten we dat we ‘later als we groot zijn’ in Andalusië willen wonen. Dus we rijden (en soms vliegen) daar zo vaak mogelijk heen. Zo ontdekken we de mooiste streken, routes, stranden, mensen, cultuur, steden, natuur en adresjes. Al onze indrukken en verwonderingen over dit verrukkelijke land leggen we vast in blogs, foto’s en filmpjes. Als tekstschrijver (Marije) en fotograaf (Ferry) gaat dat vanzelf. We nemen je mee op reis om jou te inspireren.

Wil je meer weten over ons? Lees dan het blog We gaan wonen in Zuid-Spanje.

Pues vámonos

Vul hier jouw gegevens in

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.