Waarom ik fan ben van Sprankelend Spanje

Ken jij de website en reisgidsen van Sprankelend Spanje al? Ik ben een groot fan. De Nederlandse initiatiefnemers Roos & Bas hebben eenzelfde soort doel als wij: reizigers op een verrassende manier de veelzijdige, authentieke en sprankelende steden in Spanje te laten zien, proeven, ruiken… Maar behalve dat ben ik fan van hun stralende vormgeving en de namen van hun websites die verrukkelijk alliteren. Als auteur en schrijfcoach ben ik dol op alliteraties.

Wat is hun verhaal?
Roos & Bas gingen in 2008 hun droom achterna en het avontuur tegemoet, zij emigreerden naar Valencia. Hier startten zij met hun eerste project, Verrassend Valencia, en na meer bijzondere ontdekkingen werd Sprankelend Spanje opgericht. Onder Sprankelend Spanje vallen op dit moment elf submerken:

Voortreffelijke bedacht toch? Hiermee laten zij het échte Spanje zien.
En die sierlijke, kleurrijke logo’s… I love it!

Alles om jouw reis compleet te maken
Al deze websites zijn samengebundeld onder Sprankelend Spanje. Heel veel handige en persoonlijke informatie, tips van de locals: kortom, alles om jouw reis compleet te maken. Sprankelend Spanje werkt met enthousiaste locals samen en blijft dankzij het leuke netwerk, mooie blogs, unieke verhalen etc. op de hoogte van de ontwikkelingen. Op de websites zijn ook veel verschillende routes en tours te vinden. Zo gaf ik twee tours cadeau, gewoon te vinden in de webshop, aan mijn nichtje die drie maanden Spaans gaat studeren in Valencia.

Cortina fietsen van Hollandse makelaardij
In de winkel kun je terecht voor fietstours en het huren van Cortina fietsen, van echte Hollandse kwaliteit. Ze zijn altijd op zoek naar nieuwe verrassende services en producten om aan te bieden. Zo hebben ze tegenwoordig ook tandems, elektrische fietsen, steps en een riksja om te verhuren!

Ook in coronatijd
Heb jij plannen om een van deze elf bestemmingen te bezoeken? Klop dat zeker even aan bij Sprankelend Spanje; zij maken jouw vakantie of stedentrip helemaal compleet. Ook in coronatijd! Mijn ouders van 80 en 84 gaan in mei naar Bilbao en San Sebastian, dus voor hen ga ik ook nog wat leuks uitzoeken. Zo maak ik de hele familie fan van Sprankelend Spanje. En jou hoop ik ook.

0 thoughts on “Waarom ik fan ben van Sprankelend Spanje”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *