5 Romantische Valentijnscadeaus voor Spanjeliefhebbers

Kronkelende steegjes, Moorse paleizen, bloemrijke binnenplaatsen en bloeiende sinaasappelbomen… Spanje is ook een idyllische bestemming voor geliefden. En toevallig is het op 14 februari weer Valentijnsdag, volgens velen de meest romantische dag van het jaar. En wat is er nou romantischer dan samen nieuwe plekken ontdekken? Dat kan met Musement, het online boekingsplatform voor reiservaringen. Ideaal nu toch, in coronatijd?

Helaas lijkt reizen nog steeds niet zo vanzelfsprekend deze periode en zullen we de romantiek op andere manieren moeten zoeken. Om je aan ideeën te helpen, doet Musement je een aantal suggesties om de meest idyllische locaties van Spanje op afstand te kunnen bezoeken. Wij van Spanjeliefhebbers worden er helemaal blij van dat Linda Verjans van TUI Musement met dit geweldige initiatief komt. Je koopt gewoon online kaartjes en kunt de virtuele bezichtigingen zelf inplannen. Wij gaan op 14 februari samen naar Madrid. We verheugen ons erop!

Virtuele rondleiding door de kathedraal van Sevilla
Ervaar de kathedraal van Sevilla gewoon vanuit je eigen luie stoel. Voeg de link die je via e-mail ontvangt toe aan je desktop- of smartphone-browser, meld je aan en bereid je voor op een reis door de tijd! Je bezoekt virtueel de kathedraal van Sevilla: je verkent de klokkentoren La Giralda, het symbool van Sevilla en het hoogste gebouw van de stad, evenals het graf van Christopher Columbus waar zijn overblijfselen nog steeds worden bewaard en Goya’s schilderij Sint Justa en Sint Rufina uit 1817. Voor 14,39 euro beleef jij deze virtuele tour.

Een sprookjesachtige tour door het Alhambra in Granada
Zet je koptelefoon op en ontdek de geschiedenis en de vele legendes van het Alhambra door te luisteren naar boeiende verhalen terwijl je geniet van de omgeving via video, street-view en satellietbeelden. Bezichtig de Patio de los Arrayanes, het Parthenon van Moorse kunst en de spectaculaire Hal van de Abencerrajes (rijk gedecoreerd met de unieke muqarna’s) waar ooit een tragische en bloederige gebeurtenis plaatsvond. De rondleiding brengt je ook naar de Patio de los Leones – de meest beroemde plek in het Alhambra – en de Patio del Ciprés de la Sultana, waar je zult ontdekken waarom de tuinen van het Alhambra werden beschouwd als de hemel op aarde. Voor 14,39 verken jij dit magische Moorse fort en paleis. Llaat je betoveren door de architectuur en de omgeving.

Bezoek de synagoge en Joodse wijk van Lorca
Tijdens deze virtuele live tour van 45 minuten bezoek je enkele van de beste delen van Lorca, zoals het Parque Arqueológico, de Joodse wijk en de synagoge. Je ontdekt deze ongelooflijke plaatsen met meer dan 500 jaar geschiedenis: je voelt je als een van de oude inwoners van Lorca, wandelend door de archeologische vindplaats van de judería van de stad, zijn straten en huizen. Boek hier je online tickets voor maar 5 euro.

360 ° virtuele tour door het oude Valencia
Ontdek de geweldige en betoverende stad Valencia! Tegenwoordig is deze stad een van de populairste bestemmingen van Spanje. Deze virtuele tour laat je de oude kant zien en zal adembenemend zijn met vele 360 ° uitzichten die je kunt ervaren en in je opnemen. Je kunt door de ingang van het Forum Romanum lopen samen met het populaire Romeinse circus. Met zijn weelderige groen en wegen die er bijna uitzien alsof je er zelf over kunt lopen, is Valencia levendig en vol rust. Voor 12 euro is jouw plek gereserveerd.

360 ° virtuele tour door Renaissance Madrid
Dwaal terug in de tijd door de pleinen, havens en markten van Madrid, verspreid over 300 jaar. Je reis begint in de jaren 1600, waar je wordt ondergedompeld in de gedetailleerde wereld van 12 meeslepende digitale 360 ° reconstructies. Verteld door een professionele, lokale gids. Enkele van de prachtige locaties zijn Paseo del Prado, Puerta de Alcala, Plaza Cibeles en Plaza Mayor. Er valt veel te beleven, dus kom en ontdek, luister en zie wat van Madrid zo’n bruisende plaats maakte van de jaren 1600 tot de jaren 1900. Reserveer voor 12 euro hier jouw plek.

Over Musement
Musement is het digitale platform waarmee je reisactiviteiten kunt boeken in meer dan 1400 bestemmingen en 70 landen wereldwijd. De service is ontworpen om reizigers te helpen dingen te ontdekken en ervaringen te boeken – van museumbezoeken tot rondleidingen door de stad, eet- en wijnproeverijen, sportevenementen en wellnessactiviteiten – waar ze ook gaan. Het doel van Musement is om jouw reiservaring te verrijken.

0 thoughts on “5 Romantische Valentijnscadeaus voor Spanjeliefhebbers”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *