Waarom ik altijd slaag bij Ale-Hop

Ieder jaar weer verdrink ik met mijn cadeaudochter in de Ale-Hop winkel. Te herkennen aan de wit-zwarte (Hollandse) koe buiten. Deze kleurrijke Spaanse winkelketen vind je in iedere Spaanse stad en badplaats. Het Ikea-effect is groot: je komt nooit met lege handen naar buiten.

“Marije, kijk! Weer een koewinkel!” roept mijn cadeaudochter al van verre. Zij spot ze altijd eerder dan ik. De mannen wijzen we op een terrasje, zodat wij rustig kunnen rondneuzen binnen.

Betaalbaar
De Ale-Hop winkels staan bekend om de betaalbare hebbedingetjes. Ik ga dan ook altijd in gedachten door mijn verjaardagskalender om cadeautjes te kopen voor vriendinnen, familie, de kinderen en mijn buren (die tijdens onze vakanties voor de katten zorgen).

Vrolijke kleuren en ontwerpen
Je kunt deze Spaanse winkelketen vergelijken met het Deense Tiger, waar ik in Rotterdam ook vaak slaag. Maar doordat deze producten een Spaanse slag hebben, heeft het toch iets speciaals. De vrolijke kleuren en ontwerpen stralen je vanuit de schappen tegemoet. Zonnebrillen, hippe badlakens, sjaals, sieraden, telefoonhoesjes, tassen in alle soorten en maten… Voor dames echt een genot. Mijn cadeaudochter koopt er ieder jaar nieuwe slippers in haar favoriete turquoise, met Spaanse tekst op de zool. En ik koop altijd stapels schrijfboekjes (en pennen) voor mijn cursisten van Schrijfzin, mijn bedrijf.

Frisona
En wist je dat de Friese koe, het beeldmerk van Ale-Hop ‘frisona’ wordt genoemd? Ale-Hop heeft sinds 2001 maar liefst 130 winkels geopend in Spanje en Portugal! En het idee is om elke maand een winkel te openen. De eerste winkel vind je in Ghandia, tevens de grootste winkel.

Ben je dus op zoek naar een goed geprijsd, origineel en kleurrijk geschenk als je op vakantie bent in Spanje? Bij Ale-Hop slaag je altijd!

 

 

Bron: Spanje Vandaag

1 thought on “Waarom ik altijd slaag bij Ale-Hop”
  1. Ik kocht een massagekussen in Torremolinos. Het was na 3 maanden al stuk doch men weigerde om het te vervangen of terug te betalen. In winkel werd nochtans gezegd dat er 2 jaar waarborg op was. Zeer klantonvriendelijk. Ga ik nooit meer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.