A Pesar de Todo – Een Spaanse komedie op Netflix

Een lekkere, luchtige en ontspannen Spaanse Netflix film, zo heb ik deze week A Pesar de Todo ervaren. Hij duurt ook maar een uur en een kwartier. Je verwacht misschien dat het een vrouwenfilm is, maar ook manlief heeft genoten en gelachen van de vier maffe zussen die op zoek gaan naar hun vier biologische vaders. Of eigenlijk hun verwekkers, want ze houden veel van de vader die hen heeft opgevoed.

 

De vier zussen zijn totaal verschillend en treffen elkaar op de begrafenis van hun moeder. Verschillende ergernissen worden al snel duidelijk. Ook jegens hun moeder. Bij de notaris krijgen ze een filmpje te zien waarin hun moeder verklapt dat de man van wie ze denken dat het hun vader is, niet hun verwekker blijkt te zijn. Hun moeder leidde een nogal flamboyant leven en heeft vier verschillende dochters van vier verschillende vaders. De opdracht in de video is dat ze zelf moeten achterhalen wie de dochter is van welke vader. Zodra ze hier alle vier achter zijn gekomen, krijgen ze de erfenis.

 

Hun zoektocht leidt tot hilarische, confronterende en bijzondere ontdekkingen. Dat ze ook nog eens halfzussen blijken te zijn, verklaart een hele hoop. Een van de dochters is actrice Amaia Salamanca die we ook al kennen uit de serie Grand Hotel.

0 thoughts on “A Pesar de Todo – Een Spaanse komedie op Netflix”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.