Als alles zou kunnen

Als alles zou kunnen. Als er geen obstakels of belemmeringen zouden zijn. Dan verhuis ik nu met mijn gezin en bedrijf naar Andalusië. De finca hebben we al op het oog. Aan een hele lange schrijftafel op mijn veranda schuiven mijn cursisten aan. Ferry zorgt voor de catering, doet wat fotografie-opdrachten en organiseert geweldige cabriotours over de N-wegen in Andalusië.

En samen bouwen we de meest prachtige websites voor onze klanten. Onze bedrijven Schrijfzin en Purewebsites verhuizen we met gemak. Werken… anytime, anyplace, anywhere… Wat een vrijheid.

De kinderen hebben het naar hun zin op de internationale school in Malaga. Ze stappen op het vliegtuig naar Nederland, zoals je in de trein stapt op weg naar een afspraak. Even de Paasdagen naar papa in Nederland. Ik geef ook een workshop in Nederland, terwijl ik de dag erna een redactievergadering voorzit bij een van mijn klanten in Rotterdam.

Ik bezoek m’n ouders, eet met vriendinnen en drie dagen later land ik weer op Spaanse bodem. Dan ben ik weer thuis. We eten buiten, we houden siësta en tussendoor schrijf ik geconcentreerd aan mijn bestseller.

Als alles zou kunnen, leven we nu al onze Spaanse droom. En nu? Nu vervolgen wij onze schrijfweg naar Andalusië. En genieten we van de voorpret.

0 thoughts on “Als alles zou kunnen”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *